keskiviikko 12. marraskuuta 2014


Luonto inspiroi aina vaan. Ulkona on luonnonvalo, joka maalaa tavallisesta kivestä kauneimman taulun mitä harva taiteilija pystyy jäljittelemään.


Eilen oli rankka päivä, ja illalla mietin, onko järkeä pitää koko blogia. Selasin muiden ihmisten taideblogeja, ja aina vaan löytyy toinen toistaan taitavanpia taiteilijoita! Enhän minä osaa noin hienoja. Tänä aamuna tulin siihen tulokseen että minähän opin. Harjoittelen, maalaan, testaan piirräin, ja kaikki nämä vielä tuhat ja tuhat kertaa uudestaan. Onko maailmassa yhtään valmista taiteilijaa? Jos on halua tehdä, ei omaa kehittymistään voi estää.Ehkei minusta maailmankuulua taiteilijaa tule, mutta enhän minä sitä halua.

Siskoni tilasi miehelleen taulun syntymäpäivälahjaksi.
Tässä vielä työstövaiheessa..

Peltonen. Akryylimaalit, ja sekalainen
lajikoima välineitä erilaisista pensseleistä luutuun jne..
Taulun olen maalannut akryylimaaleilla, Synttärisankari metsästää pienpetoja, ja toiveena oli tuo koira, ase, saaliskettu ja tuo lato koska latojen altahan ne ketut ja supit kaivetaan :) Tai siltä se tuntuu kun juttuja kuuntelee..
Tässä se nyt komeilee, valmiina ja sellofaanissa.
Toivotaan että kelpaa synttärisankarille.

Ja synttärikortti vielä. Tussit.
Rungot

Tämän kortin piirtäminen oli niin lystiä että intouduin tekemään lisää tussitöitä värikartongeille. Suoraan tusseilla piirtäminen on maailman terapeuttisinta puuhaa; tussit käteen ja aivot lepotilaan.

Nuoret rungot. Tussit + väripaperi
Nuoret rungot tein "vanha vihreä"-sävypaperille. Paperin väri on nykyinen lempivärini, mutta kuvassa ei oikein näy tuo väri... Serkkuni ystävällisesti latasi koneelleni photo filtre 7 kuvankäsittelyohjelman, jolla yritän saada kuvien sävyjä vastaamaan mahd. oikeaa. (Paitsi varsinaiset muut valokuvat joissa ei ole töitäni, on muokattu luonnollisesti sellaiseksi mikä on silmää miellyttänyt..) Tässä väri ei vastaa oikeaa... Kuvitelkaa taustalle herkullinen vanha vihreä :)

Vanha. Tussit +sävypaperi + flex markerit
Kylä. Tussit+ väripaperi + flex markerit
Syksy. Pastelliliidut+väripaperi+värikynät
Syksyn aloitin jo aiemmin synttärikortiksi, mutta se ei mielestäni passannutkaan saajalle, Se jäi kesken, mutta eilen sain sen tehtyä loppuun. 


tässä muuten yksi työni, joka on jäänyt mielestäni kesken,
Se on venynyt siellä ja täällä, ja olen miettinyt kohta jo monta kuukautta mitä
siitä vielä puuttuu.. 

Kiitokset serkulle joka otti osan kuvista.

-Sarlotta

5 kommenttia:

 1. Sankari sai varmasti mieluisen lahjan. ;)
  Tuo "nuoret rungot" on hieno!! Tykkään. /ht

  VastaaPoista
 2. Heiiii mun lempi oli se hiihtäjä tonttu!!! ♡ :) :) :)
  T. Laru

  VastaaPoista
 3. Wau! Hienoa juttuja! Tekis mieli jotain yrittää taiteilla itsekin mutta mulla on tässä muuta muuan vuosiksi ;) -isosisko-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!