keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Varsinaisia töitä ei nyt ole hurjaa määrää esitellä koska aika on mennyt aikalailla joulukorttien parissa. Tein , ja tulen tekemään lisääkin, pakettikortteja samaa sarjaa kuin ne jo esitellyt joulukortit. Tässäpä kummitytön joulupakettia, jossa pakettikortti meni harmillisesti väärin päin :)

Törmäilin netissä 3D-piirtämiseen! Ja innostus iski. Ja vielä kun on ollut vahvasti sellainan en-osaa-mitään-olo, niin mikäs sen rentouttavanpaa harjoittelua kun ihan mallista piirtäminen... Sain aivan superhuonot kuvat näistä. Kannattaa tyytyä katsomaan pikkukuvana... :D Kännykällä sain paremmat kuvat mutta ne on siinä kännykässä...Tarkoituksena saada semmonen paperista ulos pomppaava- efekti, joka on vähän hakusessa... mutta pakko vielä syyttää vähän näitä kuvia!!!!! >:/

No niin ja sitten: HÄÄPÄIVÄMME on tänään 26.11.2014 <3 Kolme vuotta olemme olleet naimisissa, ja sen kunniaksi muutama fiiliskuvanen..


Ja he elivät elämänsä loppuun asti lähekkäin, sillä olivat sarvistaan solmussa.
Joulu lähestyy, ja sitä on jo saavutettu kiitettävän kokonaisvaltainen joulufiilis! Joululauluja oon kuunnellu jo toista viikkoa ja vähän jo joulukoristeita on laitettu.. tosin perjantaina vasta kunnolla koti joulukuntoon, että sunnuntaiksi olisi adventtikynttilät asemissa. 
Jouluun kuuluu myös lahjojen teko joten loppukevennyksenä pikku tuunailut:

Tosi hyödyllinen kuva; kasa vanhan pyyhkeen riekaleita. Liittyy siihen että kaivoin
vanhoja vaatteita/kankaita esille kun iski ompeluinnostus...

Kummitytölle lahjaksi nukenvaatteita. Pipo,lapaset, sukat, essu, huppupyyhe... Ja eiköhän
pakettiin eksy vielä vaikka mitä ;P
Seuraavalla kerralla jotain asiaakin..

-Sarlotta 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!