keskiviikko 19. marraskuuta 2014



Pikaiseltaan postaan..

Ostinpa hiilikyniä! Oli tarkotus ostaa ihan niitä rehellisiä hiilipötköjä mutta sorruin näihin hiilikyniin, ihan vaan siisteyssyistä. Ja sitä paitsi mulla pitäisi jossain niitä hiilihiiliä ollakkin..

Mutta siis, pitkästä aikaa hiileillä piirtelyä, joten vasta testailuvaiheessa..


Eilen illalla oli nukahtamisvaikeuksia ja ihan vaan liiallisen (katastrofi-)ajattelun välttämiseksi otin paperin ja värikynän käteen ja piirsin muunmuuassa omia varpaita. Kehittävää.. Siis ihan oikeasti kehittävää :D


(Nämä nyt on vaan tämmösiä fiilistely-ja blogintäytekuvia kun mitään varsinaista asiaa ei ole mutta
bloggaaminen on hirveän kivaa :D )

Niin pitihän niitä hiiliä testailla ja sen testailun päälle syntyi vesivärityö.. Harjoitelma tämäkin. En ottanut niin kauhean tosissaan ja tein loppuunkin vain siksi että keksin sille käyttöä kuviskerhossa jota vedän alle kouluikäisille..

n. A5. Karhu mallista. Kaikki mahdolliset välineet.
Sain JOTENKUTEN nyt kuvailtua nuo joulukortit. Pahoittelen huonoja kuvia, yritin oikeasti kaikkeni. Ja ei ole niin hyviä kuin luonnossa. En tiedä onko ne nyt niin hyviä luonnossakaan, mutta ainakin parempia kuin näissä kuvissa :)



Tämän kortin ideasta kiitos ihanan siskon
käsittämättömälle mielikuvitukselle <3 
               



                       



          


 


               


Näitä on siis TOSI paljon erilaisia, kun jokainen kortti on uniikki. Mutta tässä kuvia niistä korteista jotka sain jotenkuten kuvattua. Tulee siis lisää tähän sarjaan paljon vielä...
Näissä pääsääntöisesti akryylit ja valikoima mustia tusseja. Koko korttien juju on tuo elävä pinta, joka on paksun maalikerroksen ansiota. Kortit ovat sellaisia että niitä on pakko vähän hiplata :) Sitä on vähän vaikea vangita valokuvaan... Mutta ainahan valokuvat töistä ovat suuntaa-antavia.

Ja lopuksi tää yks. Mulla meinas henki lähtä ko nauroin niin paljon. Emmä tiiä, mutta varmaan vähän liian väsynyt :D Katoppa tarkkaan:


Jotain ihmeellistä? Mulla on jäänyt maalamatta tuo yksi tonttu oikeasta alareunasta. Raukka naku-tonttu parka yrittää kipittää muitten perässä :))) Ai että mä nauroin. Oikeesti huomasin tässä vaiheessa vasta ko latasin tänne näitä kuvia. Lupaan korjata asian vielä <3




Tämmönenki löyty koneelta ni laitoin tähän. Tää on maalaus, joka meni pieleen ja tyrkkäsin sen jonnekin kaapin perälle. Löysin sen myöhemmin ja itseasiassa ihan tykkään tästä nykyään :P Tämä jäi silloin kesken, mutta nyt tuntuu että se kelpaa kyllä juuri noin.


Tämä ei liity mitenkään mihinkään mutta tässä on mun lempivärinen naulakko <3

-Sarlotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!